NIEUW Detox Hydra Glow

De meeste weten het al, maar ik houd van vernieuwen. Het leuke in de beauty branche is, dat er zoveel veel vernieuwing is dat je eigelijk nooit stil hoeft te staan als ondernemer. Er zijn zoveel verbeteringen op de markt, en dit is er zeker één van. Een gezichtsbehandeling zoals je van ons bent gewent, maar met nieuwere werkstoffen. We love it!

En Nancy zou Nancy niet zijn, als ze deze producten eerst zelf helemaal zou onderzoeken. Of hoe ik het ook altijd zeg, ik ben graag het eerste proefkonijn haha. Altijd nieuwsgierig naar wat het met mijn huid doet, en of het ook echt waar maakt wat ze beloven. Het komt wel eens voor dat ik echt teleur gesteld ben, en dan ga ik het ook absoluut niet gebruiken in de salon. Ik gebruik alleen producten waar ik helemaal achter sta, wat zeg ik 300% achter sta.

Ik heb verschillende manieren uitgeprobeerd, om voor jullie de beste behandeling samen te stellen. Want OMG dit is echt niet normaal wat het doet met je huid. Het maakt echt alles waar wat het beloofd. De producten die we gebruiken zijn helemaal natuurlijk, geen toegevoegde parabenen of andere rotzooi. Helemaal dierproefvrij. En dat vinden wij ook erg belangrijk. Daardoor is de behandeling geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige, geïrriteerde huid en een huid met een neiging tot allergieën.

De behandeling focust zich op:

 • Huidirritaties, onregelmatigheden en rode vlekjes, verstopte poriën
 • Vochtarme en vette huid
 • Tekenen van vroegtijdige huidveroudering
 • Ruwe en doffe huid
 • Onzuivere huid (of je nu alleen wat talg hebt of acne)
 • Gevoelige huid

Resultaten:

 • Ontgift onmiddellijk
 • Diepe hydratie
 • Gezonde glow
 • Herstelt de huidbarriere
 • Zuivert en verfijnt de huid
 • Verzacht lijntjes en rimpels
 • Revitaliseert de huid

Tijdens het masker maken wij gebruik van lichttherapie. Maar wat doet dit nou precies?

Lichttherapie is volledig pijnloos en geeft verbluffende resultaten. Het is

een wellnessbehandeling die kalmeert en de huid verjongd. Lichttherapie wordt ingezet om acne, fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, acne- littekens en rosacea te behandelen. Deze therapie helpt acne te minimaliseren met de bijbehorende roodheid. Lichttherapie maakt gebruik van light-emitting diode (LED) -technologie die celvernieuwing in de huid activeert en de collageenproductie stimuleert. Verbeterde collageenproductie vermindert rimpels en verbetert de algehele structuur van de epidermis, waardoor de huid een natuurlijke zachte glans krijgt.

De behandeling duurt 55 minuten. En de kosten zijn € 44,50.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast worden over de behandeling als mij. En mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op wij helpen u graag.

U kunt natuurlijk ook meteen online een afspraak inplannen.

Liefs Nancy