Verwijderen van permanente make-up / microblading

Het kan zijn dat je niet blij bent met je permanente make-up en wil er graag vanaf.
Bij House of Beauty te Valkenswaard kun je ook terecht voor het verwijderen van je permanente make-up, microblading of PMU.

Waarom zou je kiezen om te verwijderen en er niet gewoon overheen gaan, bij het coveren van een oude PMU zal er altijd dikker overheen moeten worden gegaan, dit om de kleur goed te corrigeren en er voor te zorgen dat de oude niet meer goed te zien is. Het zal dus altijd minder natuurlijk ogen.

Het verwijderen wordt gedaan d.m.v. van een vloeistof die in de huid wordt aangebracht en het pigment afstoot.

De voordelen hiervan;

– Minder heftig dan laser
– Kan alle kleuren verwijderen (laser verwijderd geen wit en groen pigment)
– Er kan binnen twee maanden overheen worden gewerkt
– In de meeste gevallen ben je met 1 behandeling al een heel eind, soms zijn er meerdere behandelingen nodig.

Het is van groot belang dat je correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe je huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van de behandeling maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies.

Ook is het van groot belang dat je zonnebaden en de zonnebank vermijdt tijdens de gehele periode dat je bezig bent om de pmu te laten verwijderen, dit om pigmentverstoring te voorkomen.

In de meeste gevallen ben je met 1 tot 3 behandelingen al een heel eind, over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig. Tussen elke behandeling  moet minimaal 4-6 weken zitten, ivm genezing van de huid.

Kosten per sessie 79 euro

Dus heb je ergens anders permanente make-up laten zetten en ben je daar niet tevreden over? Heb je geen vertrouwen meer in de behandelaar, omdat het resultaat niet is zoals van tevoren afgesproken? Kom gerust naar House of Beauty. De permanente make-up specialiste van House of Beauty, Nancy Donders, heeft een speciale techniek om misplaatste pigmentaties te corrigeren of gedeeltelijk (in veel gevallen zelfs volledig) te verwijderen.

Resultaat na 1 behandeling: