Maak online een afspraak

Je kunt ook online een behandeling bij ons boeken. Een makkelijke manier om zelf op je gemak een afspraak naar keuze te plannen.

Maak een afspraak, 24 uur per dag en 7 dagen per week vanaf de computer, tablet of smartphone! Maak nu online een afspraak bij House of Beauty!

Hoe werkt het?

afspraak
scroll naar beneden voor het maken van een afspraak

In het overzicht zie je bij elke behandeling informatie over de behandeling. Wil je meer informatie of foto’s van resultaten van een behandeling? Ga dan naar het kopje van de behandeling in het menu. Maar weet je al voor welke behandeling je een afspraak wilt maken, volg dan de volgende instructies:

  • Selecteer voor welke behandeling(en) je wilt langskomen door te klikken op de behandeling(en). Maar je kunt ook meerdere behandelingen selecteren.
  • Heb je een voorkeur van een schoonheidsspecialiste? Selecteer dan de naam en kies een datum.
  • Heb je geen voorkeur voor een schoonheidsspecialiste? Kies dan eerst de datum en laat deze dan op ‘geen voorkeur’ staan.
  • Daarna kies je het tijdstip wat jou uitkomt, log in of registreer en boek je afspraak.
  • Heb je een kortingscode? Vul deze dan in bij de opmerkingen.
  • Vervolgens ontvang je een bevestiging per mail.  Bij het boeken van permanente make up, betaal je een aanbetaling. Maak je de afspraak telefonisch, dan ontvang je na het boeken van de afspraak ook een mail met daarin een betaallink voor het betalen van de aanbetaling. Pas na ontvangst van de aanbetaling staat de afspraak vast.
  • Lees hier de algemene voorwaarden.

Let op! Om de kwaliteit van de permanent make up te waarborgen is Nancy de enige die de permanent make up zet, daardoor zit haar agenda snel vol. Dus zorg dat je op tijd een afspraak inplant.

Kortom een afspraak maken was nog nooit zo makkelijk! Succes.

Contact:

Staat de gewenste tijd er niet bij? Of wil je graag meer informatie? Bel of stuur een berichtje naar 0630301083. Maar je kunt ons ook bereiken via WhatsApp.

Graag tot ziens bij House of Beauty!

LET OP! Vanaf 6 juni 2022 zijn wij te vinden op onze nieuwe locatie, Luikerweg 21 te Valkenswaard. U krijgt een dag voorafgaand aan de afspraak een herinneringsmail met daarin het adres. Zo weet u zeker dat u op de juiste locatie terecht komt.

House of Beauty
Luikerweg 21
5554NA Valkenswaard
0630301083

TIP! Volg ons ook op Facebook en instagram @houseofbeauty_valkenswaard.

Wil je de afspraak annuleren? Graag uiterlijk 48 uur van tevoren. Anders zijn wij genoodzaakt een deel van de kosten aan te rekenen.

Koop kadobon!