Maak een afspraak

Welkom,

Maak een afspraak, 24 uur per dag en 7 dagen per week vanaf de computer, tablet of smartphone! Maak nu online een afspraak bij House of Beauty!

Hoe werkt het?

scroll naar beneden voor het maken van een afspraak

In het overzicht zie je bij elke behandeling informatie over de behandeling, wil je meer informatie of foto’s van resultaten van een behandeling? Ga dan naar het kopje van de behandeling in het menu. Daar kun je de uitgebreide uitleg vinden.

  • Selecteer voor welke behandeling(en) je wilt langskomen door te klikken op de behandeling(en). U kunt meerdere behandelingen selecteren.
  • Heb je een voorkeur voor een schoonheidsspecialiste? Selecteer dan de naam en kies een datum.
  • Heb je geen voorkeur voor een schoonheidsspecialiste? Kies dan eerst de datum en laat deze dan op ‘geen voorkeur’ staan.
  • Kies daarna het tijdstip wat jou uitkomt, log in of registreer en boek je afspraak.
  • Heb je een kortingscode? Vul deze dan in bij de opmerkingen.
  • Je ontvangt een bevestiging per mail.  Bij het boeken van permanente make up ontvang je na het boeken van de afspraak ook een mail met daarin een betaallink voor het betalen van de aanbetaling. Pas na ontvangst van de aanbetaling staat de afspraak vast.
  • Lees hier de algemene voorwaarden.

Let op! Om de kwaliteit van de permanent make up te waarborgen is Nancy de enige die de permanent make up zet, daardoor zit haar agenda snel vol, dus zorg dat je op tijd een afspraak inplant.

Contact:

Staat de gewenste tijd er niet bij? Of wilt u graag meer informatie? Bel of stuur een berichtje naar 0630301083. Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp.

Graag tot ziens bij House of Beauty!

Hieronder kunt u makkelijk online een afspraak maken!

Staat de gewenste tijd er niet bij? Neem dan contact met ons op. Of maak telefonisch een afspraak.

House of Beauty
Dragonder 28a (industrieterrein)
5555XZ Valkenswaard
0630301083

TIP! Volg ons ook op Facebook en instagram @houseofbeauty_valkenswaard.

Wilt u de afspraak annuleren? Graag uiterlijk 48 uur van tevoren. Anders zijn wij genoodzaakt een deel van de kosten aan te rekenen.