Maak een afspraak

Welkom,

Maak een afspraak, 24 uur per dag en 7 dagen per week vanuit de computer, tablet of smartphone! Maak nu online een afspraak bij House of Beauty!

Hoe werkt het?

scroll naar beneden voor het maken van een afspraak

In het overzicht ziet u bij elke behandeling informatie over de behandeling, wilt u nog meer informatie of misschien foto’s van resultaten van een behandeling? Ga dan naar het kopje van de behandeling in het menu. Daar kunt u de uitgebreide uitleg vinden.

Maak een afspraak met meerdere behandelingen tegelijk, dit doet u door ze één voor één aan te vinken. U kunt direct zien hoe lang de behandelingen duren en wat de kosten zijn. Ook vindt u een kopje met aanbieding, waar altijd een behandeling onder de aandacht word gebracht door middel van een aantrekkelijke kennismakingsprijs. Deze kunt u ook in combinatie met andere behandelingen boeken. Mocht er een actie zijn met een kortingscode, vul deze dan in bij opmerking. Let op, acties zijn maar in een bepaalde tijd geldig, dus maak op tijd een afspraak, want vol=vol.

Nadat u de gewenste behandeling(en) heeft gekozen, kunt u zelf op een datum naar keuze klikken, en zien welke tijden nog beschikbaar zijn voor de behandeling(en) die u heeft gekozen,

Maak een afspraak! Daarna ontvangt u een email ter bevestiging.

Contact:

Staat de gewenste tijd er niet bij? Of wilt u graag meer informatie? Bel of stuur een berichtje naar 0630301083.

Graag tot ziens bij House of Beauty!

 

Hieronder kunt u makkelijk online een afspraak maken!

Staat de gewenste tijd er niet bij? Neem dan contact met ons op. Of maak een afspraak telefonisch.

House of Beauty
Dragonder 28a (industrieterrein)
5555XZ Valkenswaard
0630301083

TIP! Like ons ook op Facebook.

Wilt u de afspraak annuleren? Graag uiterlijk 48 uur van tevoren. Anders zijn wij genoodzaakt een deel van de kosten aan te rekenen.