Anti age behandelingen

Wanneer uw leeftijd toeneemt wordt de huid rimpeliger, verliest het de natuurlijke veerkracht en elasticiteit en zullen de eerste rimpels tevoorschijn komen. Wanneer een vrouw in de overgang komt, wordt er geen collageen meer aangemaakt. De huid gaat als het ware met pensioen, de huid wordt dunner en de elastine neemt af. Dit alles resulteert in rimpels en plooien.  Een goede oplossing voor dit probleem is een anti age behandeling bij House of Beauty.

Laat je huid op een veilige en effectieve manier van binnenuit liften en verstrakken. De anti age behandeling verstrakt en verjongt de huid. Bij ons ben je in goede handen. Huidverjonging staat voor op, wij kiezen er voor om de huid weer aan het werk te zetten. Bij ons vindt u verschillende anti age behandelingen.

Anti-aging behandelingen zijn gericht op het vertragen van het huidverouderingsproces. Tevens kunnen de behandelingen bijdragen aan een optimale huidconditie, waardoor de huid er jeugdiger en stralender uit ziet.

Wanneer je een anti age behandeling wilt ondergaan, dan word je behandeld door een ervaren beautyexpert. Deze specialist volgt regelmatig trainingen in Nederland of in het buitenland. Alle laatste technieken volgen wij op de voet.

Wist je dat bij ons ook terecht kunt voor verschillende anti age producten.

Hier vind je meer informatie over de Hifu 4D facelift treatment.

Hier vind je meer informatie over de microneedling.

Hier vind je meer informatie over de facelift massage.