Anti age behandelingen

Wanneer uw leeftijd toeneemt wordt de huid rimpeliger, verliest het de natuurlijke veerkracht en elasticiteit en zullen de eerste rimpels tevoorschijn komen. Wanneer een vrouw in de overgang komt, wordt er geen collageen meer aangemaakt. De huid gaat als het ware met pensioen, de huid wordt dunner en de elastine neemt af. Dit alles resulteert in rimpels en plooien.  Een goede oplossing voor dit probleem is een anti age behandeling bij House of Beauty. Wij hebben een ruim assortiment aan anti age behandelingen. Voor elke leeftijd en anti age probleem hebben wij een behandeling. Wij helpen je u graag bij het vinden van de juiste behandeling.

Laat je huid op een veilige en effectieve manier van binnenuit liften en verstrakken. De anti age behandelingen werken ieder op een ander niveau, maar allemaal als doel het verstrakken en verjongen van de huid. Bij ons ben je in goede handen. Huidverjonging staat voor op, wij kiezen er voor om de huid weer aan het werk te zetten. Bij ons vindt u verschillende anti age behandelingen.

Anti-aging behandelingen zijn gericht op het vertragen van het huidverouderingsproces. Tevens kunnen de behandelingen bijdragen aan een optimale huidconditie, waardoor de huid er jeugdiger en stralender uit ziet. Maar ook dragen zij bij, bij het verbeteren van de huidstructuur, denk dan bijvoorbeeld aan grove poriën.

Wanneer u een anti age behandeling wilt ondergaan, dan wordt u behandeld door een ervaren beautyexpert. Deze specialist volgt regelmatig trainingen in Nederland of in het buitenland. Alle laatste technieken volgen wij op de voet, om u van de beste behandeling te voorzien.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor verschillende anti age producten? Deze zijn verkrijgbaar in de salon, maar ook makkelijk na te bestellen via de webshop.

Hieronder kunt u informatie vinden over de verschillende anti age behandelingen:

Hifu 4D facelift treatment

Microneedling

Face lift massage (bindweefsel)

TCA peeling