Wenkbrauwen epileren / verven

Wenkbrauwen epileren en/of verven

Wenkbrauwen verven

De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Ga voor de perfecte wenkbrauwen en wimpers. Het (laten) verven en epileren van uw wenkbrauwen en wimpers zorgt voor een mooie vrouwelijke uitstraling. Geef uw wenkbrauwen en ogen de juiste behandeling, voor een natuurlijk mooie vorm en kleur.

Tijdens elke gezichtsbehandeling van 90 minuten wordt (indien gewenst) standaard geëpileerd. Natuurlijk kunt u ook zonder een gezichtsbehandeling een afspraak maken om alleen uw wenkbrauwen te laten epileren of verven.

Wenkbrauwen epileren:

Laat uw wenkbrauwen epileren, om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. Ook de kleinste haartjes worden weggehaald. Er ontstaat een opener blik en een verzorgde uistraling.

Het epileren en modelleren van de wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet en/of hars.

De eerste keren kan het epileren pijnlijk zijn, maar u zult er snel aan wennen. Wanneer u regelmatig epileert zal deze behandeling zo goed als pijnloos zijn.

Na het epileren hebben uw wenkbrauwen weer een symmetrische, natuurlijke vorm. Met epileren blijven de haartjes drie tot vijf weken weg. De haartjes die hierna terug komen zijn dunner en dus de volgende keer nog makkelijker te verwijderen.

Wenkbrauwen verven:

Door uw wenkbrauwen en wimpers te verven, kunt u uw ogen meer accentueren. Door kleur aan te brengen laat u uw ogen en wenkbrauwen meer spreken. Een ideale behandeling voor mensen die af willen van hun mascara of hier niet goed tegen kunnen. Na kleuring is het niet meer nodig om uw wenkbrauwen bij te tekenen.

Resultaten wenkbrauwen:

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

U kunt deze behandeling ook online boeken!

Wist je dat wij ook professionele verfsetjes verkopen zodat je makkelijk zelf je wenkbrauwen kunt verven. Deze zijn ook te bestellen via de webshop.