Gezichtsbehandelingen

Er zijn heel veel verschillende soorten behandelingen om je huid te verbeteren. Wat elke gezichtsbehandeling als doel heeft, is de huid zelf aanzetten tot het aanmaken van nieuwe cellen.

Gezichtsbehandeling opfrisser
45 minuten – € 42,50
Reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, dag of nacht crème. Geschikt voor alle huidtypes.

Gezichtsbehandeling relax
85 minuten – € 70,00
Reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, massage, masker, dag of nacht crème. Geschikt voor alle huidtypes.
In combinatie met face-lift massage 110 minuten – € 93,00

***

Gezichtsbehandeling Detox Hydra Glow
55 minuten – € 52,50

De naam zegt al genoeg, Detox Hydra Glow. Deze gezichtsbehandeling ontgift de huid onmiddellijk, waardoor de huid is gezuiverd. Geeft uw huid diepe hydratatie. En laat een gezonde glow achter. Daarnaast herstelt deze de huidbarriere. Verzacht lijntjes en rimpels. En revitaliseert de huid.Geschikt voor alle huidtype, inclusief gevoelige, geirriteerde huid en een huid met een neiging tot allergieën.Reinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, mini massage om de algen te activeren, lichttherapie masker, dag of nacht crème.

Gezichtsbehandeling zuiverend
85 minuten – € 77,00
Deze behandeling verfijnt de huidkorrel en verheldert de teint. Daarnaast zuivert de gezichtsbehandeling de huid, reinigt diepgaand en absorbeert de overtollige talg. Daarna is de huid  zacht, zuiver en verwijde poriën worden vernauwd. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor de onzuivere tot vette huid.
Reinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van wenkbrauwen, klei masker, dag of nacht crème.
In combinatie met face-lift massage 110 minuten – € 96,00

***

Gezichtsbehandeling Vitamine-boost

85 minuten – € 77,00
De gezichtsbehandeling is verrijkt met acerola’s die veel vitamine C bevatten en papaine, een enzym dat de huid ontdoet van alle onzuiverheden die de teint grauw maken. Daarnaast stolt het masker op de huid en heeft een intens verfrissende werking voor een stralende teint. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtype, zeer geschikt voor de rokershuid.
Reinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van wenkbrauwen, massage, peel off masker, dag of nacht crème.
In combinatie met face-lift massage 120 minuten – € 96,00

***

Gezichtsbehandeling Gold

85 minuten – € 77,00
De anti-age behandeling in onze schoonheidssalon zorgt voor een actieve verjonging van de huid. De behandeling is geschikt voor de huid met zonbeschadiging, rimpeltjes, gevoelige huid of huidproblemen. Je huid zal stralen, er gezond uitzien en de poriën zullen kleiner worden. Ook krijgt je huid een fijne structuur. Tot slot wordt je huid elastischer en vitaler.

Weldadig en ontspannend: verwen uzelf met de GOLD behandeling dat speciaal is ontwikkeld om de natuurlijke vochtregulering te stimuleren en de huid zacht te maken voor een intense ontspanning van de gezichtsspieren. Hierdoor is het een anti-verouderingsbehandeling om de rijpe, beschadigde of uitgedroogde huid weer stevig en vitaal te maken.
Reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van wenkbrauwen, massage, masker, dag of nacht crème.
In combinatie met face-lift massage 120 minuten – € 103,00

***

Gezichtsbehandeling Collageen

85 minuten – € 85,00
Het toegepaste collageen komt qua structuur het dichtste bij de proteïnenstructuur van huidcellen en zorgt voor een mooie, jongere en verzachte uitstraling. Het  masker voorkomt verdamping van de werkstoffen en garandeert optimale opname in diepere huidlagen. Een revolutionaire methode om collageen en werkstoffen zo intens mogelijk in de huid te sluizen. Herstelt de huid, voorziet in een geoptimaliseerde vochthuishouding en beschermt tegen huidveroudering. Geschikt voor alle huidtypes.
Reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van wenkbrauwen, massage, collageen vliesmasker, dag of nacht crème.
In combinatie met face-lift massage 120 minuten – € 106,00

***

Gezichtsbehandeling Suprême

85 minuten – € 90,00

Het warmte makser in de gezichtsbehandeling, zorgt voor het WAUW-effect. Geproduceerd op basis van natuurlijk gips met een hoge zuiverheidsgraad, heeft twee gelijktijdige werkingen. Een verwarmende werking met vaatverwijdend effect, die de zuurstoftoevoer in de weefsels stimuleert en zorgt dat de actieve bestanddelen beter in de huid trekken, en een zweet bevorderende werking door het afsluiteffect, waardoor de huid de afvalstoffen en onzuiverheden kan afvoeren.
De werkzame stoffen voor dit masker worden aangepast op uw huidtype. Daardoor is deze gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype.

Reiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, massage, warmte masker aangepast op huidtype en naverzorging

***

Gezichtsbehandeling Anti-age

105 minuten – € 99,00
Een exclusieve anti-aging gezichtsbehandeling met direct resultaat, afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Deze behandeling is de meest uitgebreide behandeling met veel aandacht voor ontspanning en verbetert de structuur van de huid, vermindert lijntjes en rimpels en reinigt de poriën.
De actieve bestanddelen hebben een krachtige antirimpelwerking en een glad- en voller makend effect, zodat de huid er stralend mooi en zichtbaar jeugdiger uitziet.
Reinigen, dieptereiniging, stomen, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, face-lift massage, kaviaar masker, serum, dag of nacht verzorging.

***

Oogmasker € 14,95

Het oogmasker is verrijkt met hydra-gladmaken werkstoffen tegen donkere kringen en wallen. Het resultaat hiervan zijn ontsierende wallen onder de ogen onmiddellijk slinken, verdrijven vermoeidheidstekenen van uw trekken en zorgen tegelijkertijd voor een aangenaam fris en kalmerend gevoel van welbevinden. Een echte aanrader als toevoeging bij elke gezichtsbehandeling.

Wist u dat u makkelijk en snel online een afspraak in kunt plannen.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste gezichtsverzorging aangepast aan uw huidtype/huidprobleem. Alle producten zijn verkrijgbaar in de salon of via de webshop.