PhiBrows 3D hairstrokes microblading

PhiBrowsPhibows microblading is dé beste techniek binnen semi permanente make-up wereld. Het is minder blijvend als permanente make-up (afkorting PMU), omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling.

In de techniek microblading zit nogal veel verschil in, wij beloven onze klanten de meest natuurlijke resultaten.

Phibrows Branko Babic academy is wereldwijd de beste academy voor al uw beauty behandelingen hiervoor hebben wij de titel phibrows artist van Nederland mogen ontvangen en hier zijn wij trots op.

Nu vraag je je vast af, wat is microblading precies? Microblading oftewel blading is een nieuwe techniek om permanente makeup aan te brengen en met name de wenkbrauwen. Het is een haarstroke techniek (mesjes techniek) waarmee met permanente makeup als ware wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd.
De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaltjes in een manuele pen. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Door middel van de micro blading techniek wordt pigment onder de huid aangebracht, in een glijdende en vegende beweging. Alle gepigmenteerde haartjes worden in de haargroei richting aangebracht.
Microblading is geschikt voor alle huidtypes en zowel voor mannen als vrouwen. Volle wenkbrauwen zijn dé trend van nu en met deze nieuwe techniek liggen prachtige wenkbrauwen binnen hand bereik.

Lees hier meer over de voor- en nadelen van microblading.

Voordelen van microblading

Hierboven benadrukten we al dat microblading tijdwinst oplevert, maar er zijn nog meer voordelen. We zetten ze hier voor je op een rij:

Tijdwinst
Je wenkbrauwen altijd in model en mooi opgemaakt.
Natuurlijk effect
Microblading is een heel secuur werkje, waarbij echte wenkbrauwhaartjes worden nagebootst. Dit zorgt voor een natuurlijk effect.
Minder agressief voor de huid
Microblading is minder agressief voor de huid, dan het tatoeëren van de wenkbrauwen met een elektrisch apparaat, waardoor de huid sneller geneest en men minder last heeft van pijn en zwelling.
Binnen 3 dagen te verwijderen
Hoewel het de bedoeling is dat je van microblading zo lang mogelijk plezier hebt, kan het zijn dat je er toch spijt van hebt of dat je niet blij bent met het resultaat. Dan is het mogelijk om tot drie dagen na de behandeling het pigment te verwijderen door de korstjes weg te krabben. Na deze 3 dagen heb je een speciale behandeling om de microblading te verwijderen. Neem een kijkje onder het kopje microblading verwijderen.

Nadelen van microblading

Hieronder zetten we ook de eventuele nadelen van microblading voor je op een rij:

Geen variatie in wenkbrauwvorm en -make up
Ben je iemand die graag vaak wisselt van look, dan kun je beter geen semi-permanente of permanente make-up nemen. Of je moet de wenkbrauw dunner laten pigmenteren zodat je altijd de vorm zelf bij kan tekenen indien nodig.
Allergische reacties
Heb je vaak last van allergieën, dan moet je voorzichtig zijn met microblading. Het pigment zou een allergische reactie kunnen uitlokken. Raadpleeg eerst een dermatoloog of gespecialiseerde beautysalon.
Niet tijdens de zwangerschap
Microblading wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, gezien in die situatie de immuunreacties niet goed te voorspellen zijn.
Liever niet bij diabetespatiënten
Diabetespatiënten zijn gevoeliger voor infecties en daarom is het af te raden of er moet extra veel aandacht besteed worden aan goed ontsmetten.

Overige contra-indicaties

Overige contra-indicaties voor microblading zijn: hemofilie, hepatitis, aids, huidkanker, eczema, wondjes en het gebruik van bloedverdunner.

Wat kunt u van een permanent make-up behandeling verwachten?

• Alvorens de behandeling begint bespreken we al jouw wensen.
• U krijgt na het boeken van de afspraak, een email met het toestemmingsformulier. Deze kunt u thuis invullen en terug sturen of tijdens de afspraak als ondertussen de verdovende crème intrekt vult u het toestemmingsformulier in.
• We gaan samen in overleg de juiste kleur en vorm bepalen, perfect passend bij jouw gezicht en wensen.
• Het zetten van de wenkbrauwen duurt ongeveer 15 minuten per wenkbrauw.
Na 6 weken kom je terug voor een nabehandeling, hierbij wordt eventueel de vorm en kleur nog aangepast.
• Na genezing kan je ongeveer 1 jaar genieten van prachtige wenkbrauwen en hierna komt u weer terug voor een touch-up!

WIJ WERKEN VOLGENS DE HYGIËNERICHTLIJNEN VAN DE GGD.

Lees hier de voor- en nazorg instructies voor de permanent make up.

Meest gestelde vragen:

Is permanente make up bij de wenkbrauwen echt voor altijd?
Nee, permanente makeup is iets anders dan een tatoeage. Het is een pigment dat aan het oppervlak van de huid wordt ingebracht en vanzelf door de huid eruit wordt gewerkt.
Het gezette pigment zal in de loop der tijd vervagen. Hoe snel dit gaat is per persoon verschillend. Gemiddeld na 1 tot 1,5 jaar na jouw behandeling kan je terug komen voor een opfris behandeling.

Doet de permanente make up behandeling zeer?
Ja en nee. Voorafgaand aan de behandeling breng je een emla creme aan. (Deze is verkrijgbaar via de huisarts) De creme verdoofd de huid. Het kan voorkomen dat tegen het einde van de behandeling de creme gaat uitwerken. Dan voel je het zetten wel. Maar van onze klanten krijgen we te horen dat het goed te doen is.

Wat betekend hairstroke techniek en wat is het verschil met tatoeren?
Er wordt gebruik gemaakt van de ‘hairstroke-techniek’ . Bij de hairstroke-techniek worden de ‘haartjes’ in de huid gepigmenteerd. Ze worden in dezelfde richting als de eigen haarrichting ingezet, met voldoende ruimte tussen de haartjes zodat het er luchtig en natuurlijk uitziet.
Bij tatoeëren van de wenkbrauwen wordt het pigment in een diepere laag van de huid gezet net als een tatoeage. Vaak wordt dan de hele wenkbrauw ingekleurd.

Is permanente makeup veilig?
Ja, permanente makeup is veilig. De technieken en standaarden die Nancy hanteert zijn bewezen niet schadelijk voor de gezondheid.

Zal het resultaat na een aantal weken veranderen?
Ja, ten opzichte van de eerste dag (direct na de behandeling) zal het resultaat na een week 30-40% lichter worden. Het is altijd mogelijk om bij de nabehandeling de kleur nog aan te passen.

Resultaat

Elke wenkbrauw is anders, wij kijken altijd naar de wensen van de klant en wat het beste past bij uw gezicht. Wij geven altijd een eerlijk advies. Of u nou een natuurlijk resultaat wenst of een strakke wenkbrauw. Hieronder kunt u enkele resultaten vinden. Het filmpje pauzeert wanneer u met de muis over het filmpje gaat, of (op tablet of telefoon) deze aanraakt met de vinger. Ook kunt u de pijlen aan de zijkant van het filmpje gebruiken om naar de volgende foto te gaan.

Op de hoogte blijven van alle resultaten, volg ons op Instagram. @houseofbeauty_valkenswaard

Prijzen permanent makeup

BehandelingAantal behandelingenPrijs
PhiBrows microblading2 behandelingen€ 425
OmbreBrows2 behandelingen€ 425
CombiBrows
2 behandelingen€ 450
PhiBrows/Ombre
Opfrissen binnen 12 maanden
1 behandeling€ 139
PhiBrows/Ombre/Combi Brows
Opfrissen na 12 maanden*
1 behandeling€ 179*
CombiBrows opfrissen binnen 12 maanden1 behandeling€ 159
Eyeliner boven2 behandelingen€ 229
Eyeliner onder2 behandelingen€ 229
Eyeliner boven en onder2 behandelingen€ 329
Eyeliner opfrissen
boven OF onder*
1 behandeling€ 139*
Eyeliner opfrissen
boven EN onder*
1 behandeling€ 189*
Full Lips 2 behandelingen€ 499
Full Lips
Opfrissen binnen 12 maanden
1 behandeling€ 149
Full Lips
Opfrissen binnen 13 tot 24 maanden
1 behandeling€ 199

Deze prijs geldt ook voor bestaande permanente makeup gezet door een andere salon.

Heeft u al permanent make up?

En wilt u het graag door ons bij laten werken? Dat kan natuurlijk ook!

Boek dan eerst een intake gesprek, zodat wij de permanent make up kunnen beoordelen en u het juiste advies kunnen geven. U betaalt de prijs, die hier boven vermeld staan voor een opfris behandeling. Mocht de permanent make up bijna niet meer zichtbaar zijn, of heeft deze meer als 1 behandeling nodig, dan geven wij u daar eerlijk advies over en betaald u de nieuw prijs. Dit beoordelen wij in een vrijblijvend intake gesprek. Daarna maken we een afspraak voor het zetten van de permanent make up.

Maak een afspraak

Als u nog vragen heeft of graag kennis maakt met ons, dan kunt u een intake gesprek inplannen. Of wilt u graag meteen een afspraak inplannen?
Neem dan contact met ons op of maak hieronder online een afspraak.