Eyeliner (permanente makeup)

De permanente makeup eyeliner behandeling

Het creëren van een eyeliner is de makkelijkste manier om uw ogen een mooie uitstraling te geven. De pigmentiste van House of Beauty Valkenswaard zal samen met u de tijd nemen om de kleur en de vorm van de eyeliner te bepalen. Wilt u alleen een lijntje boven of liever boven en onder de ogen, de keus is aan u. Subtiel en natuurlijk of breder voor een meer dramtisch effect. Alles is mogelijk, en wij adviseren u graag.

Permanente makeup is een fantastische optie als je niet iedere dag met make-up aan de gang wil gaan, maar er wel subtiel opgemaakt uit wil zien. Daarnaast kan permanente make-up natuurlijk een enorme uitkomst zijn voor mensen die geen haartjes meer hebben. Zoals bij Alopecea, na chemotherapie of bij hormonale veranderingen na de overgang.

Waarmee moet u rekening houden bij het laten plaatsen van permanente makeup;

 • Permanente makeup wordt in twee behandelingen gezet met tussenpozen van 6 weken. (Het opfrissen van een eyeliner bestaat uit één behandeling.)
 • Vlak na de behandeling is de permanente makeup vrij donker. Als de korstjes er na een paar dagen afvallen wordt de kleur nog 20 a 40% lichter. Afhankelijk van de gekozen kleur en uw huidskleur kan de kleur er iets anders uitzien als de korstjes er af komen. Dat kan in een volgende behandeling, indien nodig, altijd worden aangepast.
 • Hou de net geplaatste eyeliner of hairstroke wenkbrauwen make-up 3 volle dagen droog! Hierdoor kunnen de korstjes mooi indrogen en blijft het pigment mooi in de huid achter. Als de permanente makeup nat wordt verweekt het korstje waardoor er meer pigment kan afstoten nadat het korstje er af komt. U krijgt nazorg producten mee.
 • De eerste paar dagen kunnen de oogleden na het plaatsen van een eyeliner, met name in de ochtend, gezwollen zijn. Dit is heel normaal. U mag indien nodig koelen met een koelpack uit de koelkast met een schone tissue er tussen.
 • Probeer de net geplaatste permanente makeup niet aan te raken met ongewassen handen in de eerste 3 dagen na de behandeling.
 • Pulk niet aan deze korstjes/velletjes. U kunt zich voorstellen dat als u aan zo’n velletje trekt er ook pigment mee kan komen dat we eigenlijk in de huid willen hebben. Vindt u het moeilijk om er af te blijven? Smeer de permanente makeup dan bij voorkeur een keer extra in met de meegekregen naverzorging.
 • Ga de komende 7 tot 10 dagen niet met uw permanente makeup in de volle zon of onder de zonnebank. Om verkleuring te voorkomen is het aan te raden uw permanente makeup altijd te beschermen tegen de zon met bijvoorbeeld een zonnebril of zonnebrandcrème. Hiervoor hebben wij speciale zonbescherming voor permanente makeup, vraag erna in de salon.
 • Draagt u lenzen? Dan willen wij u vragen deze uit te doen voor de behandeling van de ogen en eventueel een bril te dragen.
 • Ga de eerste 7 dagen na de behandeling niet naar sauna of zwembad.
 • Gebruik liever geen make-up in het gebied de eerste 3 dagen na de behandeling.
 • Breng ons voor een volgende behandeling altijd op de hoogte van eventuele relevante veranderingen in (huid) ziekten of medicatie (bloedverdunners, medicatie voor hart en vaatziekten of smeerbare medicinale zalven in het gebied van de behandeling).
 • Permanente makeup blijft over het algemeen altijd in de huid aanwezig, maar het vervaagt wel. Hoe snel dit gebeurt is helemaal afhankelijk van iemands huid, de kleur van het pigment en de blootstelling aan de zon. Wenkbrauwen vervagen over het algemeen sneller dan eye-liners. Aangeraden wordt om de permanente makeup eens per 1 a 2 jaar bij te houden voor een optimale kleur.

Verschillende eyeliner technieken

 • Eyeliner boven smal (infralash)
  Om uw oogopslag mooier en intenser te maken. Deze permanente makeup behandeling is geschikt voor elke leeftijd omdat dit een natuurlijk dun lijntje creëert tussen de wimperhaartjes. Uw ogen zullen sprekender en intenser overkomen. Het is bijna onmogelijk om zelf een eyeliner tussen de wimperhaartjes te tekenen. Met permanente makeup is dit wel mogelijk. Meestal wordt er gekozen voor diep zwart of donkerbruin, de keuze is aan u!
 • Eyeliner onder smal (infralash)
  Onder het oog wordt een subtiel randje met permanente makeup gecreëerd waardoor de ogen sprekender worden.
 • Eyeliner boven onder smal (infralash)
  Zoals de permanente make-up behandeling van de boven eyeliner, alleen dan in combinatie met een onder eyeliner. Deze kan eventueel in een andere kleur worden aangebracht. Er zijn verschillende technieken waaruit gekozen kan worden en er een natuurlijke tot een meer zichtbaarder resultaat ontstaat. Wij geven u graag advies, wat het beste bij uw ogen staat.
 • Eyeliner boven normaal-breed
  Met deze permanente make-up eyeliner benadrukt u de oogopslag. De vorm van het oog kan enigszins worden gecorrigeerd. Hierdoor ontstaat er een liftend effect van de ogen. Kleine ogen kunnen optisch groter lijken. Dit lijntje valt binnen en buiten de wimperrand. Ook kunt u er voor kiezen om de lijn van dun naar dik te laten uitlopen.
 • Eyeliner boven en onder normaal-breed
  Bent u meer een voorstander van een duidelijk aanwezige eyeliner dan kunt u hiervoor kiezen.

Past permanente makeup bij u?

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zo maar de beslissing neemt om permanente makeup te laten aanbrengen. Wij bieden u hiervoor een gratis consult aan. Tijdens dit consult bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor de permanente makeup.

*Deze prijs geldt ook voor bestaande eyeliner gezet door een andere salon.

Resultaat

Ieder oog is andes, wij kijken altijd naar de wensen van de klant en wat het beste past bij uw gezicht. Wij geven altijd een eerlijk advies. Hieronder kunt u enkele resultaten vinden.

Op de hoogte blijven van alle resultaten, volg ons op Instagram. @houseofbeauty_valkenswaard

Prijzen permanent makeup

BehandelingAantal behandelingenPrijs
PhiBrows microblading2 behandelingen€ 425
OmbreBrows2 behandelingen€ 425
CombiBrows
2 behandelingen€ 450
PhiBrows/Ombre
Opfrissen binnen 12 maanden
1 behandeling€ 139
PhiBrows/Ombre/Combi Brows
Opfrissen na 12 maanden*
1 behandeling€ 179*
CombiBrows opfrissen binnen 12 maanden1 behandeling€ 159
Eyeliner boven2 behandelingen€ 229
Eyeliner onder2 behandelingen€ 229
Eyeliner boven en onder2 behandelingen€ 329
Eyeliner opfrissen
boven OF onder*
1 behandeling€ 139*
Eyeliner opfrissen
boven EN onder*
1 behandeling€ 189*
Full Lips 2 behandelingen€ 499
Full Lips
Opfrissen binnen 12 maanden
1 behandeling€ 149
Full Lips
Opfrissen binnen 13 tot 24 maanden
1 behandeling€ 199

Maak een afspraak

Als u nog vragen heeft of graag kennis maakt met ons, dan kunt u een intake gesprek inplannen. Of wilt u graag meteen een afspraak inplannen?
Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak.