Make Up trends van dit najaar

Make up trends van dit najaar
Ieder jaar en ieder jaargetijde zijn er natuurlijk weer nieuwe trends op het gebied van kleding en accessoires, maar make up heeft vaak ook te maken met ontwikkelingen. Het najaar van 2017 is weer begonnen en hierdoor zijn er weer nieuwe trends overgewaaid. Maar wat zijn de meest in het oog springede trends?

Natuurlijk

Het is eigenlijk een trend die de afgelopen jaren sterk zichtbaar is; een natuurlijke look. Maar dan ook echt natuurlijk. Vooral geen make-up dragen is zeer in trek bij de vrouwen en dit heeft te maken dat zij er geen waarde meer aan hechten. Natuurlijk zal er make-up gebruikt worden met een avondje uit of een belangrijke afspraak op kantoor, maar dagen zonder make-up zijn geen uitzondering meer.

Donkergroen is hot

Qua kleurgebruik zullen er zich altijd trends afspelen in de wereld van make up en verzorging. In het najaar van 2017 is donkergroen in en dit was ook goed te zien op de Fashion Shows in Parijs. Donkergroen werd veel gebruikt en wordt zelfs gezien als het nieuwe zwart. Donkergroen is wat toegankelijker dan zwart, maar zorgt wel voor een sterke lijn onder bijvoorbeeld de ogen.

Gebruik van één kleur?

In het verleden kwam het vaak voor dat het accent gelegd werd op óf de ogen óf de lippen. Nu is dit niet meer het geval. De trend is dat de ogen en de lippen dezelfde of een soortgelijke kleur krijgen zodat het accent wordt verdeeld over het hele gezicht. Het totaalplaatje is belangrijker dan accenten.

Blijft vertrouwd

Natuurlijk zullen er altijd nieuwe trends en ontwikkelingen zijn op make up gebied, maar ook de vertrouwde producten als gellak bij Veronica Nail-Products zullen blijven bestaan. Door de goede kwaliteit, snelle levering en aantrekkelijke prijzen zal dit altijd een must have voor de make up collectie zijn.

https://www.veronicanailproducts.nl/gel/gel-lak