Resultaat facelift (ook wel bindweefsel) massage

De facelift massage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en andere valen erbij een slaap.

Facelift (bindweefsel) massage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. Daardoor wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren.

Een echte anti ageing massage!

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
– Verbetering van de huidconditie
– Stimulering van de huiddoorbloeding
– Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Bevordering van de celdeling
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint

De face lift (bindweefsel) massage wordt afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie de behandelfrequentie vastgesteld. Ongeveer zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. De face lift (bindweefsel) massage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. Ook raakt de huid beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Daarna kunt u de massage elke 4-6 weken onderhouden.

Heeft u na het lezen van de informatie vragen over de facelift massage? Of wilt u graag weten of de massage geschikt is voor uw huid? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Deze kunt u ook online boeken.

Hieronder een paar mooie resultaten van gister: