WOW-effect door de Lift Up Spray

Rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon met de Lift Up spray! Bekijk hieronder het WOW-effect van de lift Up spray!

Vol trots presenteren wij de nr 2 in de Essentials serie van A/N/G Cosmetics, de Lift Up Serum-Spray. Een boost voor de huid die door een drukke lifestyle vermoeid, vaal en droger is. Collageen is een belangrijke lichaamseigen stof die de huid soepel en stevig houdt. De aanmaak neemt helaas af met de jaren af. Het Triple Action Collagen in Lift Up Serum-Spray stimuleert de eigen collageen aanmaak. Lijntjes en rimpeltjes verminderen direct, de huis wordt steviger en krijgt een mooie glow. Geschikt voor alle huidtypen, huidskleuren en alle leeftijden, voor vrouwen èn mannen.

DIRECT resultaat!

Gebruik:

Spray het product ‘S morgens na uw reiniging, als serum, onder uw dag crème. Daarnaast kunt u het product extra sprayen door de dag heen, voor een direct resultaat! Het product kan gebruikt worden over de Make up. Ideaal voor een bruiloft of feestje.

De Lift Up spray is verkijgbaar in de salon of via de webshop.

www.houseofbeauty-shop.nl