Wimperserum

Het is zeer waarschijnlijk dat elke vrouw graag lange, dikke en uitzonderlijke volle wimpers wil hebben. Vooral wanneer het ochtendgevecht met mascara eindigt in het panda-effect. Er zijn veel wimperverzorgingsmethoden – gezond eten, minder zware mascara opdoen en minder vaak de krultang gebruiken. Echter, onze wimpers zullen nooit een maximale schoonheid bereiken zonder wat extra ondersteuning. Een effectief wimperserum is de manier om weer gezonde wimpers te hebben en de gezondheid naar voren te brengen.

Waarom een wimperserum gebruiken?

Dutchess of beauty wimper- en wenkbrauwserum wordt het meest aanbevolen door consumenten.
De prijs ligt het meest in lijn met de effecten (op voorwaarde dat je het regelmatig gebruikt). Het maakt de wimpers langer en sterker vanuit de wortels tot de puntjes. Je kunt dikkere, vollere en donkere wimpers zien na twee weken van behandeling. Gemakkelijk te gebruiken en zeer handig Dutchess of beauty wimperserum is een favoriet onder vrouwen in de hele wereld. Naast de effecten, is het elegante ontwerp ook verleidelijk. Alhoewel de werking het meest belangrijk voor ons is, willen wij graag een product dat er uniek en luxueus uitziet

Dutchess of beauty-formule is zeer licht en duidelijk. Dutchess of beauty wimper- en wenkbrauwserum is een kleurloos vloeistof, wat het aanbrengen veel gemakkelijker maakt. Ook bevat het geen intense aroma. Je kunt het dagelijks gebruiken. Een dunne applicator ziet eruit als een eyeliner-borsteltje, wat het gemakkelijk in gebruik maakt.

Hoe werkt het wimperserum?

Dutchess of beauty wimper- en wenkbrauwserum is het enige product dat een complexe werking biedt – het werkt binnen en buiten de haarzakjes. Bovendien, het penetreert snel de haarfollikels omdat het wordt aangebracht op de wortels van de wimpers. Hierdoor voorzien wij de wimpers van een diepe voeding evenals het bedekken van de wimpers met een beschermlaag dat beschermt tegen schade.

Wat kun je verwachten?

Jouw wimpers zullen merkbaar sterker worden, beter gevoed en gezonder na slechts een paar keer aanbrengen. De wimpers zullen veel langer en dikker zijn na twee weken van regelmatig gebruik met Dutchess of beauty wimper- en wenkbrauwserum. Ook verschijnen de Babywimpers (nieuw wimpers). Maximale lengte, dikte en verbluffend mooie wimpers groeien na ongeveer twee maanden van behandeling.

Echter, Dutchess of beauty wimper- en wenkbrauwserum is genoeg voor een veel langere behandeling. (Ongeveer een jaar) Het is een zeer efficiënt product. Na het bereiken van maximale effecten, voorziet het de wimpers nog steeds van essentiële resultaten. Als gevolg kun je maandenlang genieten van de resultaten en elke wimper groeit prachtig en gezond.

Applicatiemethode

Er is geen ander wimperserum dat zo gemakkelijk in gebruik is. Het toepassen van het serum is vergelijkbaar met het toepassen van een eyeliner, maar vereist niet zoveel concentratie. Het wimper- en wenkbrauwserum moet de eerste 6 weken eenmaal per dag worden aangebracht op de wortels van jouw wimpers, na het verwijderen van de make-up in de avond. Je brengt het serum aan op een schone huid met een dun borsteltje. Het kost tot twee minuten. Na 6 weken ga je het onderhouden met 2-3 keer per week.

Bovendien, als je het wimper- en wenkbrauwserum wilt gebruiken, hoef je (zelfs semi-permanente) oogmake-up, wimperextensies of valse wimpers niet op te geven. Het is belangrijk om het serum aan te brengen op een schone huid. Het penetreert in no time. Je kunt het ook gebruiken voor het dikker maken van de wenkbrauwen.

Het wimperserum van Dutchess of beauty is verkrijgbaar in de salon of is te bestellen via onze webshop.

www.houseofbeauty-shop.nl

Hieronder enkele resultaten van klanten: