BrowLift

Browlift is een van de populairste schoonheidstrends van 2019 en de laatste trend voor het liften van de wenkbrauwen. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel maar wild uitziet.

Browlift werkt op dezelfde manier als een wimperlift en is ontworpen om een open blik te creëren. Het proces omvat het liften van wenkbrauwharen met behulp van verschillende crème oplossingen, zodat ze allemaal in de gewenste richting staan, denk maar bijvoorbeeld aan Gigi Hadid.

Hoelang duurt de BrowLift?

De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten zonder kleuring en 60 minuten met kleuring.

Hoe lang heb je plezier van de BrowLift?

Gemiddeld gaat dit mee tot 6 weken na de behandeling. Dit is ook afhankelijk van je nazorg. Gebruik je veel producten op olie basis, dan zal dit sneller uitwerken. Zo min mogelijk watercontact kan zelfs tot 8 weken resultaat geven.

Wat mag ik niet doen na de BrowLift?

– 24 uur lang géén watercontact

– 48 uur lang géén hennabrows laten uitvoeren (wegens kans op chemische reactie)

– 48 uur lang niet onder de zonnebank of onder de zon

– 6 weken lang geen reinigingsproducten op olie basis

– elke dag de wenkbrauwhaartjes kammen in de juiste richting

Mag ik makeup gebruiken na de behandeling?

Ja, dit kan zeker geen kwaad zolang je voorzichtig bent met het reinigen (niet te ruw heen en weer wrijven en géén producten op olie basis gebruiken).

Kan deze behandeling bij iedereen worden toegepast?

Het kan niet uitgevoerd worden bij zwangere dames. Daarnaast zal het resultaat minder mooi zijn bij dames met weinig of korte haartjes. Wij adviseren in dat geval de brow vitamin behandeling om de haargoei te stimuleren.

Moeten mijn wenkbrauwen voor de behandeling geëpileerd worden?

Voor een voller en mooier resultaat, kan je best je haartjes laten doorgroeien en niet epileren. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en in vorm gebracht.

Prijzen

BrowLift zonder verven € 49

BrowLift met verven € 59